SERVEIS DE CIBERSEGURETAT

Augmentar la confiança i la confiança digitals alhora que protegim els vostres actius digitals crítics no és només una cosa que podem fer, és intrínsec en el que fem.

DEFENSA O DEFENS? CANVIA EL JOC - FES-TE TOTS AMB LA CIBERSEGURETAT

MÉS QUE UN BLOCADOR, LA SEGURETAT HA DE SER EL CATALIZADOR DE LES SEVES INICIATIVAS DE TRANSFORMACIÓ AL NÚVOL, EL DIGITAL I EL LLOC DE TREBALL.

La ciberseguretat ja no és un departament intern aïllat o nínxol; tothom a la vostra organització té un paper en la seguretat. Això vol dir que tot el que feu ha de tenir en compte la seguretat.

Això no vol dir que tots els departaments de la vostra organització s'hagin de prendre les coses per les seves pròpies mans. Les solucions de seguretat puntual adquirides per equips separats dins d'una organització solen ser redundants o no funcionen bé juntes. Sovint, com més inverteixis en solucions de seguretat, menys segur estàs. Aquesta paradoxa cibernètica sovint paralitza els projectes de transformació digital.

Dotgainen aporta claredat al soroll i genera confiança en les interaccions digitals a tota la vostra pila informàtica, cosa que us permet pensar més gran i actuar més ràpidament. No només oferim tranquil·litat, sinó la confiança per centrar els vostres esforços a impulsar la innovació.

La seguretat hauria de ser un mitjà per permetre més ràpidament que més empleats, més socis, més proveïdors treballin de manera més productiva i ho facin tot. amb més seguretat. Hem construït tot el nostre enfocament de ciberseguretat al voltant d'aquest principi, perquè els nostres clients puguin prosperar a escala.

caCatalà