EMPRESA

El nostre equip cree en el poder i benefici de la tecnologia de la informació (TI). La nostra missió és dissenyar, provar, implementar i recolzar les solucions de TI adequades per als objectius comercials més importants de cada client.

DotGainen Consulting ha estat fundada per enginyers per a enginyers. Siempre estem explorant noves tecnologies per veure com poden ajudar als nostres clients a tenir èxit.

Nosaltres ens esforcem per oferir serveis tecnològics que produeixen resultats de negocis mesurables. No importa el complex que sea el seu projecte, sempre tenim un únic objectiu: recolzar els nostres clients en el seu camí cap a un èxit durador.

Nostra Gent
El nostre equip està compost per arquitectes de TI altament qualificats i enginyers d'empresa amb una llarga història dissenyant solucions de TI que resolen problemes empresarials reals i milloren l'eficiència operativa.
El nostre historial
Debido al nostre compromís absolut d'ajudar als clients a aconseguir l'èxit, molts dels nostres compromisos es converteixen en relacions a llarg termini. Estem orgullosos dels nostres clients com a assessor de confiança.
El nostre compromís
Cada client treballa amb un equip local dedicat que té el seu negoci, la seva infraestructura i els seus objectius. Aquest equip és apropiat de tot el cicle de vida del projecte, des del descobriment i el disseny fins al despliegue, l'entrenament i el traspàs.
Les nostres aliances
Les nostres aliances ofereixen un ampli ecosistema de tecnologies i solucions que poden satisfer les seves necessitats empresarials i tècniques. A més, tenim algunes de les certificacions d'élite de la indústria del soci.
La nostra proximitat
Encara que sabem que la perfecció és difícil d'aconseguir, sempre la tenim a la nostra mira. Cada dia treballem per dissenyar, entregar i recolzar solucions de TI que ajuden als nostres clients a triunfar.
caCatalà