Reúnete dónde, cuándo y cómo quieras. Cisco Webex Teams.

¿Com podem millorar la col·laboració entre empreses? En la nostra pròpia empresa? Dotgainen i Cisco permeten millorar la vostra empresa aspectes que fins ara seria impossible imaginar, modificant el concepte de treball en equip com ho coneixem fins ara.

El protagonista d'aquesta solució és el vídeo, que permet durant les reunions visualitzar als companys, socis, col·laboradors i proveïdors amb una qualitat d'imatge immillorable.

Si ens mostrem dues pantalles tot el resultat disposa més pràctic. Visualitzem la reunió en una pantalla mentre en l'altra podem veure una presentació o compartir documents a través de qualsevol dispositiu, sea mòbil, tablet o pc.

Cisco Webex Teams permet comunicacions de vídeo en alta definició, xat, compartir pantalla i fins i tot gravar reunions.

Una reunió, qualsevol dispositiu, la mateixa experiència.

Asimisme, incorpora tecnologia millorada que, per una part, sorolls no desitjats durant les converses, i per altra, té reconeixement de veu, despertador automàtic, anàlisi i mètriques.

Convierteu qualsevol espai que estigueu habilitat amb una pantalla, en una sala de videoconferències d'una forma sencilla amb els EndPoints Kit d'habitació y Kit d'habitació Plus.

O simplement amb les nostres solucions tot en un, amb les que encara resultarà més fàcil. Com el nostre model: Webex Sala 55.

Amb les nostres solucions de col·laboració, podeu crear interaccions entre persones i equips. Podem participar als nostres companys i prendre decisions més ràpidament. Nosaltres permetem concentrar els esforços i treballar més com un equip.

Cisco Webex Teams s'encarreguen de tenir una sala de reunions virtuals personalitzada amb una ID de sala fija. Així mateix, carregueu les connexions entre dispositius sense cap tipus de problema.

És una solució totalment intuïtiva, ja que accedim a una reunió amb un sol clic que permet un equip unirse de forma fàcil i ràpida.

A més, Webex Teams ens permet treballar amb les nostres eines preferides, ja que és compatible amb totes les aplicacions més utilitzades del mercat. És per això que disposarem de molta fluïdesa a totes les nostres videoconferències.

Totes les comunicacions entre les aplicacions i els EndPoints passen per estrictes canals de seguretat escrivint tots els elements. Els vostres fitxers, missatges, dades i converses estaran protegits constantment gràcies a Cisco.

Vols conèixer més sobre Cisco Webex Teams?

Vols conèixer les funcionalitats dels nostres EndPoints?

¿Quieres que t'assessorem d'una manera propera però professional?

Si és així, pots contactar amb nosaltres a [email protected]s estaré encantat d'ajudar-te.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà