Noves funcionalitats a Cisco Webex

Hablemos d'alguns dels desafiaments que ens trobem quan treballem des de casa. Habitualment ens trobem participant en diferents tipus de reunions; reuniones consecutivas, reuniones que s'allargaran més del necessari. Haciendo especial énfasis en aquestes darreres, ja que ens arribarem tard a totes les reunions posteriors programades. En aquesta situació ens hem trobat segur més d'una vegada.

En Webex, creiem que és hora de plantar les reunions d'una altra manera, més minuts a les reunions no significa necessàriament que vegin més productives.

Plantilles paràgraf las reunions: Les plantilles ajudaran a crear una estructura per planificar una reunió, perquè pugui ser més eficient i concedir l'oportunitat de parlar a tots els participants.

Caso de ús 1:

Al lloc de configurar reunions en funció del temps disponible a Outlook, la sincronització ràpida està destinada a ajudar-te a crear reunions breus i enfocades.

Igual que Twitter t'obligues a expressar-te en 280 caràcters, la reunió de sincronització ràpida de Webex, ens permet reunir-se amb un límit de temps específic.

Una vegada que expira aquest límit de temps, digamos 7 minuts, la reunió final.

Al'hora d'un temporitzador, podeu accelerar les vostres converses per després poder concentrar-vos el vostre temps en realitzar altres tarees.

Caso de ús 2:

Si és un líder d'equip o un gerent, a menudo té reunions a les que desitja demanar comentaris. En una reunió típica, algunes persones fan l'ús de la paraula més de l'habitual i no deixen participar al resto dels usuaris.

La diversitat d'idees i opinions és important i pot conduir a algunes de les millors idees; des de Cisco Webex us oferim eines per ajudar-vos a organitzar les vostres reunions.

La nostra nova plantilla de Webex “mesa redonda” pot permetre configurar la vostra reunió per a que tots tinguin l'oportunitat de parlar, i un orador a la vegada.

Oportunitat de parlar a tots els participants con esta plantilla: l'anfitrión de la reunió configura l'agenda amb anticipació, inclosa una ordre d'intervenció i un límit de temps per a tots els assistents,

Quan se'n una a la reunió, un temporizador fa un compte enrere del temps que té un orador i la llista de participants mostra que s'ha girat i ha volgut el següent. una vegada que un asistente habla, se silencia fins que tots han parlat.

Caso de ús 3:

Les plantilles de “brainstorming” inclouen automàticament una pizarra amb una plantilla de varietat d'idees.

Punts destacats del missatge:

Amb el nou Webex, ara us oferim la capacitat de prioritzar la forma en què respon als missatges.

Al aprofitar Webex Graph, podem crear relacions intel·ligents per ressaltar i mostrar els missatges més importants per als vostres col·laboradors que han parlat a les reunions.

Aquests missatges els verà ressaltats, on podeu llegir-los o consultar-los ràpidament, reaccionar-los o donar una resposta ràpida.

Si no ens equivoquem a prioritzar un missatge, podeu proporcionar comentaris al sistema per al sistema que pugui aprendre què és el més important per a vosaltres.

Personalització:

Nous colors de personalització:

Webex disposa de nous colors de personalització; Jade, Lavender o Bronce de manera clara u fosca que permet als usuaris personalitzar la seva experiència de col·laboració en línia a l'aplicació Webex tant a l'escriptori com als dispositius mòbils.

Podeu aplicar noves fotos de portada a l'aplicació Webex als vostres dades de contacte i interacció 1: 1 per personalitzar els vostres espais de treball.

Presència y disponibilitat integrades

Indicadors de disponibilitat de presència en temps real en totes les modalitats, el vostre calendari i el vostre estat personal, perquè pugueu connectar-vos de manera més efectiva amb les persones quan estiguin disponibles.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres en [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà