Gold Partner Netapp

Com ja sabeu, som una consultora especialitzada en projectes IT i proveïdors de solucions integrals de telecomunicacions, i gràcies a l'esforç de tot l'equip hem aconseguit la certificació com a Gold Partner de NetApp, que es posiciona com el referent en solucions integrades d'emmagatzematge i gestió de dades. A partir del nombrament, Dotgainen passa a ser socio tecnològic de la companyia.

NetApp té per objectiu oferir innovació que suposa una avantatge per a les empreses i proveïdors de serveis, ajudant-los a dissenyar, posar en marxa i fer evolucionar els seus entorns tecnològics. Gràcies a la certificació, Dotgainen igual que altres empreses es beneficiaran de la tecnologia NetApp reforçant així el seu emmagatzematge, optimitzant els sistemes de còpia de seguretat, els sistemes de correu electrònic, o bé les bases de dades entre altres.

L'assoliment d'aquesta nova certificació capacita als enginyers de Dotgainen amb les habilitats necessàries per gestionar i posar en marxa tecnologies de NetApp. És fonamental per als nostres clients que oferim solucions d'emmagatzematge en línia amb l'arquitectura de les principals tecnologies a les infraestructures Cloud Computing.

Alcanzar el certificat de Or Soci Netapp, demuestra el nostre compromís i ens permet continuar millorant les solucions d'emmagatzematge que proporcionam als nostres clients.

Dotgainen ha tingut ocasió de visitar la seu de NetApp a Califòrnia

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres en [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà