DOTGAINEN

Mitjançant la combinació de la nostra experiència en desenvolupament de solucions, metodologia d'implementació i els nostres serveis de consultoria especialitzada, hem creat els millors resultats de negoci per als nostres clients, amb la menor exposició al risc.

Serveis

La Tecnologia de la Informació és un actiu estratègic que pot impactar en com fer negoci. Un actiu que pot permetre ser més competitiu i diferenciar-se de la competència.

 

En DotGainen Consulting dissenyem, implementem i mantenim solucions tecnològiques adaptades al seu negoci, amb el compromís absolut d'ajudar a la seva empresa a aconseguir l'èxit.

 

El nostre marc de compromís amb el client està dissenyat per limitar els riscos associats a l'adopció d'arquitectures tecnològiques avançades i per millorar l'impacte en el seu negoci.

 

Solucions

Telefonía i col·laboració

Adaptem la telefonia i les solucions de col·laboració a cada entorn i requeriments de negoci dels nostres clients.

Networking i movilitat

Mejore el rendimiento de las aplicaciones a través de la inteligencia red. Millori el rendiment de les aplicacions a través de la intel·ligència de xarxa

104472-512.png

Sistemes Microsoft

Permeten triar les eines que impulsin la rendibilitat de la seva empresa i redueixin els costos, la complexitat i els riscos.

Wi-Fi i Social Wi-Fi

Millori l'experiència d'usuari i faci créixer el seu negoci amb campanyes de màrqueting a través de les nostres eines.

Continuïtat de negoci

Dissenyem Plans de Contingència i Continuïtat de Negoci, on regulem els mecanismes a posar en marxa en cas d'un incident greu.

Seguretat

Millor seguretat de la xarxa significa més protecció i rendiment.

326537-512.png

Virtualizació i Cloud

Les càrregues de treball s'implementen més ràpid, el rendiment i la disponibilitat milloren, i les operacions s'automatitzen.

2674077-512.png

WorkSpace as a Service

El seu lloc integral en el núvol és segur i accessible.

Monitorizació de sistemes

El monitoratge de sistemes és un element fundamental per gestionar l'infraestructura IT de l'empresa.

4200781-512.png
4200781-512.png

Serveis gestionats

Ens fem responsables del manteniment i òptim funcionament dels sistemes i infraestructures dels nostres clients.

Telepresència

Comptar amb millors solucions per a les seves conferències li permetrà una millor productivitat.

326615-512.png

Sistemas d'emmagatzematge

Oferim una àmplia varietat de serveis de dades que inclouen la reducció d'aquests estalviant espai.

314719-512.png

Administració de

Cloud i sistemes

Els nostres experts l'ajudaran a operar i administrar les plataformes cloud del mercat perquè pugui treure'n el màxim profit.

Administració de dispositius

Administració centralitzada de dispositius mòbils, Mac i PC.

Formació

Oferim una varietat de programes de certificació, formació i prova de TI.

 
 
sd-wan-solution-overview-right-security-
1481109240262.jpg
Almacenamiento
Telepresencia
SD-WAN
Cisco Umbrella
Backup
Disaster recovery

Empresa

La consultoria tecnològica no és només una cosa que fem, és qui som. El nostre equip creu en el poder i benefici de la tecnologia de la informació (TI). La nostra missió és dissenyar, provar, implementar i donar suport a les solucions de TI adequades per als objectius comercials més importants de cada client.

 

Ens entusiasma la tecnologia. DotGainen va ser fundada per enginyers per a enginyers. Sempre estem explorant noves tecnologies i observant com aquestes poden ajudar als nostres clients a tenir èxit.


Apuntem a la perfecció. Ens esforcem per oferir solucions de TI que produeixen resultats de negoci mesurables. No importa el complex que sigui el seu projecte, sempre tenim un únic objectiu: donar suport als nostres clients en el seu camí cap a un èxit durader.

La nostra gent

El nostre equip està compost per arquitectes de TI altament qualificats i enginyers d'empresa amb una llarga història dissenyant solucions de TI que resolen problemes empresarials reals i milloren l'eficiència operativa.

2674077-512.png

El nostre historial

A causa de el nostre compromís absolut d'ajudar els clients a aconseguir l'èxit, molts dels nostres compromisos es converteixen en relacions a llarg termini. Estem orgullosos de que els nostres clients ens vegin com un assessor de confiança.

4200781-512.png
4200781-512.png

El nostre compromís

Cada client treballa amb un equip local dedicat que entén el seu negoci, la seva infraestructura i els seus objectius. Aquest equip s'apropia de tot el cicle de vida del projecte, des del descobriment i del disseny fins al desplegament, l'entrenament i el traspàs.

Les nostres aliances

Les nostres aliances li brinden un ampli ecosistema de tecnologies i solucions que poden satisfer les seves necessitats empresarials i tècniques. A més, tenim algunes de les certificacions més elit de la indústria del soci.

La nostra proximitat

Encara que sabem que la perfecció és difícil d'aconseguir, sempre la tenim en la nostra mira. Cada dia treballem per dissenyar, lliurar i donar suport a solucions de TI que ajudin als nostres clients a triomfar.

Contacte

Si desitja mes informació sobre DotGainen i els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de telèfon o correu electrònic.


Avda. Diagonal 534
08006 Barcelona
Spain

Can Bruixa 16

08028 Barcelona 

Spain