Telepresencia

Empresa

La consultoria tecnològica no és només una cosa que fem, és qui som. El nostre equip creu en el poder i benefici de la tecnologia de la informació (TI). La nostra missió és dissenyar, provar, implementar i donar suport a les solucions de TI adequades per als objectius comercials més importants de cada client.

 

Ens entusiasma la tecnologia. DotGainen va ser fundada per enginyers per a enginyers. Sempre estem explorant noves tecnologies i observant com aquestes poden ajudar als nostres clients a tenir èxit.


Apuntem a la perfecció. Ens esforcem per oferir solucions de TI que produeixen resultats de negoci mesurables. No importa el complex que sigui el seu projecte, sempre tenim un únic objectiu: donar suport als nostres clients en el seu camí cap a un èxit durader.

104472-512.png

La nostra gent

El nostre equip està compost per arquitectes de TI altament qualificats i enginyers d'empresa amb una llarga història dissenyant solucions de TI que resolen problemes empresarials reals i milloren l'eficiència operativa.

2674077-512.png

El nostre historial

A causa de el nostre compromís absolut d'ajudar els clients a aconseguir l'èxit, molts dels nostres compromisos es converteixen en relacions a llarg termini. Estem orgullosos de que els nostres clients ens vegin com un assessor de confiança.

4200781-512.png
4200781-512.png

El nostre compromís

Cada client treballa amb un equip local dedicat que entén el seu negoci, la seva infraestructura i els seus objectius. Aquest equip s'apropia de tot el cicle de vida del projecte, des del descobriment i del disseny fins al desplegament, l'entrenament i el traspàs.

Les nostres aliances

314719-512.png

Les nostres aliances li brinden un ampli ecosistema de tecnologies i solucions que poden satisfer les seves necessitats empresarials i tècniques. A més, tenim algunes de les certificacions més elit de la indústria del soci.

4200781-512.png
4200781-512.png

La nostra proximitat

Encara que sabem que la perfecció és difícil d'aconseguir, sempre la tenim en la nostra mira. Cada dia treballem per dissenyar, lliurar i donar suport a solucions de TI que ajudin als nostres clients a triomfar.