TELEPRESÈNCIA

Vostè crea les reunions, nosaltres ens encarreguem de les connexions i els dispositius necessaris

Videoconferència de sales de reunions

Subministrem tots els components de sales de videoconferència amb la tecnologia més moderna o com a servei gestionat.

Sistemes compactes per a un màxim de 5 persones

En el cas dels sistemes de videoconferència més petits, s'integren tots els components de maquinari i programari en una unitat.

 

 

Sistemes compactes per a un màxim de 10 persones
Una alta capacitat de transmissió, flexible i fàcil de transportar, connexió a qualsevol mitjà de visualització habitual, ampliable en tot moment amb interfícies addicionals.

 

Sistemes d'alta gamma per a sales a partir de 10 persones

Aquests equips d'alta gamma satisfan totes les exigències per a la videocomunicació interactiva i ofereixen la màxima qualitat de transmissió amb una cobertura òptima de la sala.

Cisco WebEx
Cisco WebEx Room 55
Más productos

Videoconferència personal

Una solució personal de videoconferència possibilita la comunicació directa cara a cara en qualsevol lloc. No importa si es realitza a través de sistemes de sobretaula, solucions de vídeo portàtils o tecnologia de vídeo per a oficina. Per a cada lloc de treball hi ha una solució individual de videoconferència o telepresència personal.
Especialment adequat per a:

Agents comercials:

Cisco DX70

Empleats externs:

Cisco DX80

Llocs de teletreball

Más productos

Software

Necessita estar disponible per a una videoconferència i està fora de l'oficina?
No es preocupi, amb les nostres solucions per a videoconferències basades en programari pot usar qualsevol dispositiu mòbil per fer-la. A través del mòbil, la tauleta o el portàtil pot mantenir una videoconferència independentment del lloc que estigui, de manera flexible, còmoda i eficient. Oferim una alternativa als sistemes de videoconferència fixos.

Les solucions de videoconferència destacades:

Cisco Webex Team
Cisco Jabber

Telepresència

La telepresència permet transportar-se a llocs llunyans. Suprimeix la distància geogràfica entre persones per mitjà d'una videoconferència. Això no només es refereix a la utilització de les tecnologies més actuals de vídeo i àudio en HD, sinó també al disseny d'espais, mobiliari i tecnologia audiovisual.
Productes destacats:

Cisco Webex SX10
Cisco Webex Room 70S/70D

Infraestructura en videoconferència

La intel·ligència d'una solució de videoconferència resideix en la seva infraestructura, és la seva columna vertebral, la qual assegura un funcionament eficient, segur i controlable.

Sistema de gestió de videoconferència
El sistema de gestió li subministra informació sobre tots els detalls de la conferència i fa que tots els sistemes estiguin en xarxa, proporcionant informació rellevant i actualitzacions.

Unitat de Control Multipunt (MCU)

Sales de conferència virtuals, multipunts o simplement el destí al qual tots arriben. Participi en reunions multitudinàries, la MCU, garanteix la millor qualitat per a cada participant.

Enregistrament & Streaming

Amb la capacitat de gravació i streaming és possible ampliar el destí de la informació per a cada persona, en tot moment, a cada dispositiu i en diferents formats.

 

Infraestructura de xarxa

Gestioni usuaris, sales virtuals i reunions. Amb el control de trucada gestiona l'accés a tots els sistemes, usuaris i directoris.

Videoconferència al núvol

El servei de videoconferències en el núvol (cloud) li dóna la possibilitat d'utilitzar el seu portàtil, tablet o telèfon mòbil des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. El nostre servei cloud fa que les videoconferències siguin fàcils i accessibles. Truqui als seus contactes per nom o grup de vídeotrucada i comparteixi contingut.

Cisco Webex Team
Cisco Collaboration Meeting Room
x.jpg
cisco-spark-board.jpg
Cisco Webex Board

Si voleu instal·lar els sistemes de videoconferència o videotrucada més avançats i pràctics per a la seva empresa o entitat, en DotGainen podem ajudar-lo. Oferim, amb un criteri objectiu, una àmplia gamma de fabricants i solucions de videoconferència.