TELEFONÍA i COL·LABORACIÓ

DotGainen disposa de recursos especialitzats per optimitzar l'eficiència de comunicació i assolir els seus objectius empresarials més ràpid.

Comunicacions unificades

Les comunicacions unificades permeten als usuaris connectar-se des de qualsevol lloc (feina, viatge, a casa) amb qualsevol dispositiu (PC / Portàtil, Mòbil, Tablet) i amb qualsevol contingut (veu, dades i vídeo).

Oferim una comunicació estable, permanent i de qualitat, per això assegurem unes infraestructures i una cobertura tecnològica capaç de suportar el trànsit, estable i que garanteixi en tot moment l'accés amb les característiques desitjades.

Unifiqui les seves aplicacions de veu, vídeo, dades i moviles amb els nostres productes:

Cisco WebEx
Cisco Expressway
Cisco Business Edition
Más productos

Col·laboració amb el client

Els clients esperen rebre respostes més ràpides, un servei personalitzat i major disponibilitat. Volen rebre el servei en el moment oportú i de la manera adequada. L'atenció personalitzada és comú avui en dia, no l'excepció. Millorar la productivitat i les experiències dels clients amb els nostres productes:

Cisco Unified Contact Center Express
Cisco MediaSense
Cisco Business Edition
Más productos

Conferències

A través d'una poderosa combinació de tecnologies i de disseny, permetem que vostè i els participants remots se sentin com si estiguessin a la mateixa habitació, a més de proveir grans beneficis de productivitat i transformar el seu negoci.

 

La telepresència té el potencial de proveir grans beneficis de productivitat i transformar el seu negoci. Moltes organitzacions ja ho estan utilitzant per controlar els costos, prendre decisions més ràpidament, millorar la intimitat amb el client, escala dels recursos escassos, i els productes de la velocitat de comercialització.

 

Vegi com les solucions de veu i conferència poden millorar la competitivitat de la seva empresa amb els nostres productes:

Cisco Webex Meeting Center
Cisco Telepresence Server
Cisco Meeting Server
Más productos

Correu

Amb Microsoft Exchange podrà ser més productiu, li permititirá adaptar solucions segons les seves pròpies necessitats i garanteix que les seves comunicacions sempre estiguin disponibles alhora que vostè està en control des telèfons, tablets, equips d'escriptori i web.

  • Gaudeixi de funcions de correu electrónic empresarial amb bústies de major capacitat i confiabilitat. 

  • Gaudeixi d'una millor col·laboració amb l'ús compartit de documents.

Afegeixi característiques millorades d'arxiu, seguretat i compliment.

Més informació sobre productes de Microsoft Exchange:

Exchange online
Exchange Server 2016
Más productos

Si voleu instal·lar els sistemes de videoconferència o videotrucada més avançats i pràctics per a la seva empresa o entitat, en DotGainen podem ajudar-lo. Oferim, amb un criteri objectiu, una àmplia gamma de fabricants i solucions de videoconferència.