Control y polítiques d'accés

Gaudeixi d'una plataforma de gestió de polítiques de seguretat que automatitza i aplica un accés segur a la xarxa.

 

Les innovacions en seguretat proporcionen serveis tallafocs, Web i correu electrònic summament segurs que alhora possibiliten la mobilitat i el teletreball.

 

Gestió i unificació de polítiques d'accés a la xarxa per proporcionar un accés segur i uniforme als usuaris finals, tant si es connecten a la xarxa a través d'una connexió fixa, sense fils o mitjançant VPN.

Seguretat del correu electrónic

Email Security ofereix protecció de correu electrònic d'alta disponibilitat enfront de les amenaces constants, dinàmiques i de ràpid canvi que afecten al correu electrònic.

 

Utilitzem intel·ligència avançada contra amenaces i un enfocament de múltiples capes per protegir els missatges entrants i les dades sortints sensibles.

 

Redueixi la petjada del seu centre de dades, mantingui una protecció avançada contra amenaces.

Protecció avanzada front malware

Eviti bretxes en la seguretat. Supervisi de manera contínua el comportament dels arxius per identificar atacs furtius. Detecti, bloquegi i posi solució al malware avançat en tots els terminals. Faci-ho ràpid i de manera automàtica.

 

Oferim una protecció completa contra els atacs més avançats. Amb la nostra solució de seguretat de terminals, pot bloquejar el malware, aconseguir visibilitat de l'arxiu, l'activitat del nivell d'execució i eliminar el malware del PC, Mac, Linux i dispositius mòbils.

Firewalls y IPS d'última generació

Aturi amenaces, visualitzi el que està passant a la seva xarxa i redueixi els costos amb els nostres applicances de tallafocs d'última generació centrats a detectar i enderrocar amenaces.

 

Proporciona una detecció superior de bretxes en més plataformes i vectors d'atac que qualsevol altre proveïdor, proporcionant visibilitat màxima i la capacitat de veure amenaces i bloquejar-les ràpidament.

Gestió de  la seguretat

Major administració de les funcions de tallafocs de pròxima generació amb Cisco Prime Security Manager.

 

Administrar solucions de seguretat de xarxa és sovint un repte. La varietat d'opcions de gestió li ofereix la flexibilitat de triar les solucions de seguretat de xarxa que millor s'adaptin a les seves necessitats d'entorn i negoci.

Seguretat cloud

Les solucions de seguretat web de Cisco proporcionen moltes opcions d'implementació que s'integren fàcilment a la xarxa, sucursal o Data Center de Cisco. Protegeix als usuaris des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc.

 

Simplifica l'administració i la planificació, millora el monitori del compliment, permet l'aplicació coherent de la política i millora la protecció contra amenaces.

Clients de seguetat de VPN

Aprengui a soscavar l'impacte d'un atacant. Millori la seguretat i mantingui la productivitat amb la tecnologia Cisco VPN. Les VPN de Cisco ajuden a connectar oficines, usuaris remots i socis comercials de forma segura i assequible.

 

Combina la seguretat web líder de la indústria amb la tecnologia d'accés remot de pròxima generació per ajudar les organitzacions a gestionar fàcilment els riscos de seguretat de les xarxes sense fronteres.

Visibilitat de red y cumpliment de regulacions

Cisco Stealthwatch va més enllà de la detecció d'amenaces convencionals. Obtindrà visibilitat, anàlisi i protecció avançats de la xarxa. Veureu tot el que està succeint a través de la seva xarxa i centre de dades, i podrà descobrir atacs que s'infiltren en el seu entorn intern.

Stealthwatch l'ajuda a utilitzar la seva xarxa existent com a sensor de seguretat i reforçador per millorar dramàticament la seva defensa d'amenaces. Obtingui la visibilitat que necessita per supervisar tota la seva infraestructura i detectar amenaces abans que es produeixin danys.

Cisco umbrella- seguretat aplicada a  nivell DNS

Cisco Umbrella és una plataforma de seguretat en el núvol, que ofereix la primera línia de defensa contra amenaces a Internet allà on vagin els usuaris. A causa de que Umbrella s'entrega des del núvol, és la manera més fàcil de protegir a tots els seus usuaris en qüestió de minuts.

SEGURETAT

Ampliï la seguretat a totes les seves ubicacions per protegir la seva xarxa, les seves dades i la seva organització. Una millor seguretat de la xarxa es tradueix en una millor empresa.

Les solucions de DotGainen asseguren l'infraestructura mitjançant la construcció de defenses a la xarxa, incorporant una innovadora tecnologia de seguretat d'aplicacions, contingut, polítiques de gestió d'identitats i tecnologies de monitorització segura.