Empresa

La consultoria tecnològica no és només una cosa que fem, és qui som. El nostre equip creu en el poder i benefici de la tecnologia de la informació (TI). La nostra missió és dissenyar, provar, implementar i donar suport a les solucions de TI adequades per als objectius comercials més importants de cada client.

 

Ens entusiasma la tecnologia. DotGainen va ser fundada per enginyers per a enginyers. Sempre estem explorant noves tecnologies i observant com aquestes poden ajudar als nostres clients a tenir èxit.


Apuntem a la perfecció. Ens esforcem per oferir solucions de TI que produeixen resultats de negoci mesurables. No importa el complex que sigui el seu projecte, sempre tenim un únic objectiu: donar suport als nostres clients en el seu camí cap a un èxit durader.

La nostra gent

El nostre equip està compost per arquitectes de TI altament qualificats i enginyers d'empresa amb una llarga història dissenyant solucions de TI que resolen problemes empresarials reals i milloren l'eficiència operativa.

2674077-512.png

El nostre historial

A causa de el nostre compromís absolut d'ajudar els clients a aconseguir l'èxit, molts dels nostres compromisos es converteixen en relacions a llarg termini. Estem orgullosos de que els nostres clients ens vegin com un assessor de confiança.

4200781-512.png
4200781-512.png

El nostre compromís

Cada client treballa amb un equip local dedicat que entén el seu negoci, la seva infraestructura i els seus objectius. Aquest equip s'apropia de tot el cicle de vida del projecte, des del descobriment i del disseny fins al desplegament, l'entrenament i el traspàs.

Les nostres aliances

Les nostres aliances li brinden un ampli ecosistema de tecnologies i solucions que poden satisfer les seves necessitats empresarials i tècniques. A més, tenim algunes de les certificacions més elit de la indústria del soci.

La nostra proximitat

Encara que sabem que la perfecció és difícil d'aconseguir, sempre la tenim en la nostra mira. Cada dia treballem per dissenyar, lliurar i donar suport a solucions de TI que ajudin als nostres clients a triomfar.

Les solucions de DotGainen asseguren l'infraestructura mitjançant la construcció de defenses a la xarxa, incorporant una innovadora tecnologia de seguretat d'aplicacions, contingut, polítiques de gestió d'identitats i tecnologies de monitorització segura.