TELEPRESÈNCIA

Vostè crea les reunions, nosaltres ens encarreguem de les connexions i els dispositius necessaris

Videoconferència de sales de reunions

Cisco WebEx Room 55
Cisco WebEx

Subministrem tots els components de sales de videoconferència amb la tecnologia més moderna o com a servei gestionat.

Sistemes compactes per a un màxim de 5 persones

En el cas dels sistemes de videoconferència més petits, s'integren tots els components de maquinari i programari en una unitat.

 

 

Sistemes compactes per a un màxim de 10 persones
Una alta capacitat de transmissió, flexible i fàcil de transportar, connexió a qualsevol mitjà de visualització habitual, ampliable en tot moment amb interfícies addicionals.

 

Sistemes d'alta gamma per a sales a partir de 10 persones

Aquests equips d'alta gamma satisfan totes les exigències per a la videocomunicació interactiva i ofereixen la màxima qualitat de transmissió amb una cobertura òptima de la sala.

Más productos

Videoconferència personal

Una solució personal de videoconferència possibilita la comunicació directa cara a cara en qualsevol lloc. No importa si es realitza a través de sistemes de sobretaula, solucions de vídeo portàtils o tecnologia de vídeo per a oficina. Per a cada lloc de treball hi ha una solució individual de videoconferència o telepresència personal.
Especialment adequat per a:

Agents comercials:

Cisco DX70

Empleats externs:

Cisco DX80

Llocs de teletreball

Más productos

Software

Necessita estar disponible per a una videoconferència i està fora de l'oficina?
No es preocupi, amb les nostres solucions per a videoconferències basades en programari pot usar qualsevol dispositiu mòbil per fer-la. A través del mòbil, la tauleta o el portàtil pot mantenir una videoconferència independentment del lloc que estigui, de manera flexible, còmoda i eficient. Oferim una alternativa als sistemes de videoconferència fixos.

Les solucions de videoconferència destacades:

Cisco Webex Team
Cisco Jabber

Telepresència

La telepresència permet transportar-se a llocs llunyans. Suprimeix la distància geogràfica entre persones per mitjà d'una videoconferència. Això no només es refereix a la utilització de les tecnologies més actuals de vídeo i àudio en HD, sinó també al disseny d'espais, mobiliari i tecnologia audiovisual.
Productes destacats:

Cisco Webex SX10
Cisco Webex Room 70S/70D

Infraestructura en videoconferència

La intel·ligència d'una solució de videoconferència resideix en la seva infraestructura, és la seva columna vertebral, la qual assegura un funcionament eficient, segur i controlable.

Sistema de gestió de videoconferència
El sistema de gestió li subministra informació sobre tots els detalls de la conferència i fa que tots els sistemes estiguin en xarxa, proporcionant informació rellevant i actualitzacions.

Unitat de Control Multipunt (MCU)

Sales de conferència virtuals, multipunts o simplement el destí al qual tots arriben. Participi en reunions multitudinàries, la MCU, garanteix la millor qualitat per a cada participant.

Enregistrament & Streaming

Amb la capacitat de gravació i streaming és possible ampliar el destí de la informació per a cada persona, en tot moment, a cada dispositiu i en diferents formats.

 

Infraestructura de xarxa

Gestioni usuaris, sales virtuals i reunions. Amb el control de trucada gestiona l'accés a tots els sistemes, usuaris i directoris.

Videoconferència al núvol

El servei de videoconferències en el núvol (cloud) li dóna la possibilitat d'utilitzar el seu portàtil, tablet o telèfon mòbil des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. El nostre servei cloud fa que les videoconferències siguin fàcils i accessibles. Truqui als seus contactes per nom o grup de vídeotrucada i comparteixi contingut.

Cisco Webex Team
Cisco Collaboration Meeting Room
x.jpg
cisco-spark-board.jpg
Cisco Webex Board

Si voleu instal·lar els sistemes de videoconferència o videotrucada més avançats i pràctics per a la seva empresa o entitat, en DotGainen podem ajudar-lo. Oferim, amb un criteri objectiu, una àmplia gamma de fabricants i solucions de videoconferència.