ADMINISTRACIÓ DE DISPOSITIUS MÒBILS

Faci complir les polítiques a través de dispositius mòbils administrats per la seva organització. Connectivitat sense fils, configuració de seguretat i VPN d'accés remot a tots els dispositius de la xarxa.

Seguretat

Garanteixi la seguretat de la seva organització des dels dispositius fins a les polítiques de xarxa. Protegeixi els dispositius i les seves dades amb l'aplicació de xifrat, el remot esborrat, i el control d'accés integrat a la xarxa.

Monitor

Començi a seguir els dispositius gestionats quan se'ls dóna d'alta a la xarxa. Les polítiques continuen aplicant-se a dispositius en qualsevol lloc del món, encara que perdin la seva connectivitat a Internet. Les eines de diagnòstic en temps real ajuden a solucionar problemes i a realitzar tasques administratives quotidianes.

Ràpida implementació

i escalabilitat

Permet convertir ràpidament iniciatives per a dispositius mòbils en implementacions a gran escala. Gestioni dispositius iOS i Android aplicant perfils i realitzi inscripcions directament en el dispositiu mòbil a través d'un procés web d'autoinscripció.

Administració centralizada

i unificada

Permet visualitzar i gestionar tots els dispositius de forma unificada. La gestió de sistemes és intuïtiva i no requereix formació ni personal dedicat. Funciona amb qualsevol proveïdor de xarxa. A més els administradors poden buscar programari i aplicacions, seguir-los, solucionar problemes, gestionar l'inventari i implementar en dispositius mòbils, ordinadors portàtils i equips d'escriptori.

DotGanien ofereix administració, diagnòstic i seguiment centralitzats i en l'aire dels dispositius mòbils gestionats per la seva organització a través del núvol.

Meraki Systems Manager

  • Gestió de dispositius mòbils basada en el núvol

  • Solució de problemes i controls en viu

  • Inventari de programari i aplicacions instal·lats

Plataformes suportades

  • Apple iPad, iPod Touch i iPhone (iOS 4 o superior)

  • Android (2.2 o superior), incloent Kindle Fire d'Amazon

  • Mac OS X (10.5, 10.6, 10.7, 10.8) Windows 7,

  • Vista, XP (Service Pack 3 o superior),

  • Server 2008