Què fa que cisco ACI sea una eina tan potent?

A continuació, us expliquem els principals beneficis i característiques proporcionades per ACI en comparació amb les xarxes tradicionals:

Facilitat d'administració: ACI converteix diversos interruptors en una estructura. Podeu fer en segons amb uns pocs clics tarees que eren més complicades.

Control d'Accés i Seguretat: Amb ACI, té polítiques d'accés coherents a tot el domini, inclòs per a llocs remots i serveis al núvol. Microsegmentació per al mateix tràfic de subred inclòs quan estigui estès entre dos centres de dades.

Automatització i programabilitat: ACI té suport natiu complet per a la programació mitjançant una API REST que ofereix accés a totes les característiques. També admet l'automatització que es carrega de canvis repetitius comunes sense tenir que iniciar sessió en APIC.

Integració amb dispositius de seguretat: Cisco ACI permet agregar un tallafoc o un IPS. El dispositiu de seguretat assegura el trànsit entre els nivells d'aplicació i entre els usuaris i les aplicacions.

Integració amb Entorno Virtual: La integració de Virtual Machine Manager (VMM) permet que l'estructura de l'ACI ampli les polítiques de red en la capacitat de commutació de virtualització en els hosts finals.

Recuperació d'un error de configuració de red: En cas de falla debido a la configuració de la red, els canvis de l'ACI poden tornar en segons. Amb la vermella tradicional, no sempre és tan fàcil revertir els canvis manualment

Actualització del programari: Descarrega la imatge a APIC. Empuje a la tela. No actualitzarà l'estructura completa en una vegada, però fer actualitzacions des de l'APIC estalvia molt temps i elimina les possibilitats d'inconsistències.

Escalabilitat: ACI permet tenir més àncora de la banda del punt final, agregant interruptors de fulla que s'integraran automàticament prenent la configuració des de l'APIC.

Visibilitat: Amb APIC obtiene visibilitat de la red completa. La visibilitat del tràfic és important per identificar i mitigar els nous atacs dirigits avançats i per assegurar als clients.

En Dotgainen podem ajudar-te per començar a beneficiar-te d'aquest tipus de solucions. No dudes en contactar amb nosaltres a [email protected] o visitar el nostre web dotgainen.es

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà