Cisco Meraki SD-WAN

Software-define WAN (SD-WAN) és un conjunt de característiques dissenyades per permetre que el vermell s'ajusti dinàmicament a les condicions canviants de la WAN sense la necessitat d'intervenció manual de l'administrador de la red. Proporciona un control granular sobre certs tipus de trànsit que responen als canvis en la disponibilitat i el rendiment de la WAN. SD-WAN pot garantir un rendiment òptim per a aplicacions crítiques i ajudar a evitar interrupcions del trànsit molt sensibles al rendiment, com per exemple VoIP.

Visió general

Els dispositius de Cisco Meraki MX Security i SD-WAN, administrats en el núvol, són ideals per a implementacions per a SOHO, empreses mitjanes i organitzacions grans, amb sedes en diferents localitzacions. El sòlid conjunt de funcions de seguretat i capacitats de VPN, respaldat amb el nostre panell de control centralitzat (tauler), permet als clients reduir els costos de TI i reduir el temps dedicat a la implementació, el monitoratge i la solució de problemes.

Per què els dispositius de seguretat Meraki (MX)?

  • Tots els dispositius MX, que inclouen la tecnologia SD-WAN, redueixen els alts costos d'una red MPLS i optimitza l'ús de l'àncora de banda.

  • Inclou filtrat de contingut, IDS / IPS, Cisco AMP, i connectivitat VPN IPsec, i elimina la molestia de lidiar amb múltiples solucions i d'aquesta manera reduir la complexitat.

  • La instal·lació i gestió es pot dur a terme un cap de forma remota a través del dashboard de Meraki que es gestiona 100% en el núvol d'una manera intuïtiva i que permet a les empreses estalviar temps i diners.

Característiques destacades

SD-WAN

Amb SD-WAN, les sedes en diferents localitzacions, es connecten a baix cost i els enllaços a Internet estan protegits mitjançant VPN. Permet als administradors de TI fortalecer la red i l'eficiència de l'ancho de banda. També pot garantir un rendiment òptim per a les aplicacions crítiques i ajudar a evitar interrupcions de trànsit sensibles al rendiment, com a VoIP.

VPN automàtica

La configuració de VPN es configura d'una manera ràpida i amb només 3 clics. El dashboard de Meraki compta amb eines que ofereixen als administradors una vista en temps real de rendiment del lloc VPN.

IDS + IPS

El MX proporciona la millor prevenció d'intrusions de Cisco i d'aquesta manera protegeix les xarxes d'atacs maliciosos. Habilitar aquesta funcionalitat de seguretat de IDS / IPS, en el MX, només requereix 2 clics de configuració al tauler. Dispondrás d'informes de seguretat en temps real.

Filtrat de contingut

El filtrat de contingut de Meraki protegeix el vermell de contingut inapropiat o donat, mentre manté la productivitat i els requisits reglamentaris.

AMP

Cisco és el líder en la protecció avançada contra el malware. La tecnologia està integrada als dispositius MX, per assegurar-se que tots els fitxers que accedeixin a la red han estat classificats com a vàlids, maliciosos o desconeguts.

¿Quieres más información

Contacta amb nosaltres en [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà