Càmera Meraki MV32. Visió 360º. Millor comprensió i intel·ligència de negoci.

Totes las característiques en un sistema intuïtiu y fàcil de gestionar. Cisco Meraki proporciona una experiència fantàstica tant a els usuaris finals com a els administradors de TI. Redes empresarials 100% administrables en la núvol.

Las Solucions Wi-Fi permeten millorar el rendiment del personal i la connexió amb els clients, incrementant les oportunitats noves a tots els nivells. Menos temps d'espera és igual a més rendiment.

Optimitza automàticament el teu vermell per als entorns d'alta densitat. Proporciona als usuaris un rendiment sense fil excepcional.

CÁMARAS MV32, MOTION SEARCH 2.0 Y MOTION RECUP

Una nova càmera de ojo de pes y noves característiques paràgraf que mar més fàcil trobar hola que està buscant

El MV32 presenta la mala arquitectura innovadora que el resta de la família de MV, i agrega una visualització de 360 ​​​​° per oferir un millor context de l'àrea. La càmera grava i processa la imatge totalment distorsionada, i el taulell de Meraki permet una visió de vídeo envoltant inmersiva, amb panoràmica digital, inclinació i zoom en imatges en viu i històriques.

Trobeu el que busqueu, més ràpid

S'han introduït dues noves característiques del programari per a tots els models de càmeres de MV de segona generació. La primera característica, Moviment Cerca 2.0, ofereix un nou i poderós algoritmo de detecció que ha augmentat la fidelitat per a petits canvis, redueix els falsos positius i ofereix una millor sensibilitat a la nit i als entorns de baix contrast.

Per fer que els resultats de la recerca de moviment encara més fàcils de digerir, presentam Moviment Recapitulació. Motion Recap utilitza la informació recopilada de l'anàlisi del moviment a la càmera per produir imatges compostes per reprendre l'activitat en un sol quadre.

La nova càmera d'ojo de pez MV32 ajuda a completar la carta de càmeres intel·ligents de MV. Combinada amb Motion Search 2.0 i Motion Recap, la línia de càmeres intel·ligents de MV ofereix major visibilitat i intel·ligència comercial a tot tipus de organitzacions.

¿Tienes dones?

Contacta amb nosaltres en [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà