top of page

Conegui les noves solucions de col·laboració

La Tecnologia de la Informació es un actiu estratègic que pot impactar en como fa negocis. Un activu que pot permetre-li ser més competitiu i diferenciar-se de la comptenecia.

Des de DotGainen dissenyem, implementem i mantenim solucions tecnològiques adaptades al seu negoci, amb el compromís absolut d'ajudar a la seva empresa a aconseguir l'èxit.

El nostre marc de compromís amb el client aquesta dissenyat per limitar els riscos associats a l'adopció d'arquitectures tecnològiques avançades i per millorar l'impacte en el seu negoci.

Oferim solucions adaptades al seu negoci

Telefonia i Col.laboració

Adaptem la telefonia i les solucions de col.laboració a cada entorn i requeriments de negoci dels seus clients, garantint així, a més de la tecnologia líder en el mercat, un assessorament i diseny de la solució a l'alçada de cada necessitat, amb adaptabilitat i escalabilitata permanent.

Seguretat

Millor seguretat de xarxa significa millors negocis.

Esteneu la seguretat a tot arreu per protegir la xarxa, les dades i l'organització. Detecti i aturi les amenaces de manera més eficaç amb els nostres productes de seguretat per a xarxes.

Telepresència

Comptar amb les millors solucions per a les seves conferències li permetrà fer més negocis.

Les nostres solucions de conferències li permeten col.laborar de manera més segura des d'aplicacions mòbils, equips d'escriptori o sales de reunions.

Social Wi-Fi i Wi-Fi

Aquesta innovadora prestació li perment incrementar la prèsencia en xarxes socials i facilitar als seus clients l'accés a la seva xarxa Wi-Fi.

Millori l'experiencia d'usuari i faci créixer el seu negoci amb campanyes de màrqueting mitjançant la nostra eina.

Networking i Movilitat

Millori el rendiment de les aplicacions a través de la intel.ligència de xarxa. Augmenti el dinamisme de la xarxa fent-la automàtica i programable.

Obtingui una major visibilitat de les amenaces i una major contenció, utilitzant la seva xarxa com un sensor i executor.

Virtualizació i 
Cloud

La virtualització pot millorar l'agilitat, la flexibilitat i l'escalabilitat del departament de TI alhora que perment gauidir d'uns estalvis importatnts. Les càrregues de treball s'implementen més ràpid, el rendiment i la disponibilitat milloren, i les operacions s'automatizen.

Sistemes d'Emmagatzematge

Les nostres opcions d'emmagatzematge ofereixen una àmplia varietat de serveis de dades, que inclouen la reducció de dades per estalviar espai mitjançant la deduplicació, el thin provisioning, les instantàneas que fan servir l'espai de manera eficaç, el xifrat avançat i la replicació de deltes basada en diferencials.

Continuïtat de negoci

Dotgainen li ofereix resposta davant d'aquelles situacions de risc que li poden afectar de manera crítica. Per aixó, vam dissenyar Plans de Contingència i Continuïtat de Negoci, on regulem els mecanismes a posar en marxa en cas d'un incident greu.

Sistemes Microsoft

Oferim solucions de gestió empresarial sobre tecnologies Microsoft. Le solucions tecnològiques flexibles de Microsoft permeten seleccionar les eines que impulsin la rendibilitat de la seva empresa i reduiexin els costos, la complexitat i els ricos. 

WorkSpace as a Service

El seu lloc de treball en el núvol, segur i accesible des de qualsevol lloc. Entri als seus recursos de telefonia, informàtica i aplicacions de negoci quan i des d'on vulgui. Oferim el servei completament gestionat i en modalitat de pagament per ús.

Serveis
 Gestionats

Ens fem responsables del manteniment i òptim funcionament dels sistemes i infraestructures dels nostre clients, assegurant la disponibilitat i estabilitat dels mateixos, presentan opcions d'ajuda i acords competitius de servei.

Administració de Cloud i Sistemes

La complexa, i constant evolució del cloud pot convertir la seva adopció, operació i gestió en un gran desafiament. Els nostres experts l'ajudarn a operar i administrar les plataformes cloud del mercat perquè pugui treure'n el màxim profit.

Monitorització de sistemes

Facilitem que el teu departament IT pugui dedicar-se al que és important, la gestió de les necessitats del teu negoci. El monitoratge de sistemes és un element fonamental per gestionat la infraestructura IT de l'empresa.

Formació

Augmenti els seus          coneixements.

Oferim una varietat de programes de certificació, formació i prova de IT per a satisfer les necessitats dels professionals, empleats i estudiants de IT.

Administració de Dispositius Mòbils

Administració centralitzada de dispositius mòbils, Mac i Pc.

Implementi restriccions, polítiques de seguretat, la seva configuració sense fils, VPN, i la configuració de correu electrònic des de la consola.

Remotament implementi software i aplicacions.

Gestió d'inventari de hardware i software.

bottom of page